imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tükör “színű” iPhone 8. Jöhet?


Benjamin Geskin, a 20 éves egyetemista szivárogtató most egy újabb merész hírrel állt elő: érkezhet a tükröződő felületű iPhone. Nem a Jet Balck féle, hanem egy ezüst féle. Bár forrását nem nevezte meg, így annak hitelességéről sem tudunk semmit, de a hír egybeesik Kuo legutóbbi jóslatával, miszerint az iPhone 8 egy új, exkluzív színben is pompázhat majd, ami csak a csúcsmodell sajátja lesz.

Geskin ezúttal lusta volt saját rendert készíteni, így a Twitterre posztolt képen csak egy, már létező, tükröződő tok látható, de a lényeget nagyjából sejtjük: egy retek ronda iPhone-t kell elképzelni. (via Macrumors)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!