imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Túlköltekezett volna Jimmy Iovine, az ex-Apple Music vezér?


Az Apple Music jelenlegi vezetőjével, Oliver Schusserrel készült interjúban olyan részletek kerültek elő, mint hogy az elődje, Jimmy Iovine, a Beatsszel befutott fejes mennyit költött reklámra és hogy bár a szolgáltatás még mindig gyorsabban nő, mint a Spotify, mégis terjeszkedése lelassult.

Több forrás is úgy nyilatkozott, hogy az Apple Music egykori vezetője bőven túlköltekezett és túl sokat szánt olyan exkluzív előadók szerződtetésére, mint Drake, Taylor Swift vagy Chance the Rapper. Túl sokat költött olyan zenei videók finanszírozására, mint Drake Hotline Blingje és olyan dokumentum sorozatok készítésére, mint a 808 vagy a Bang! The Bert Berns Story.

Schusser 2018-as alkalmazása sok változást hozott. Többek közt a Connect szolgáltatás megszűnését. Az Apple Music jelenlegi vezetője még a legáltalánosabb Apple idézetet is eltolta: “A legjobbak akarunk lenni, (és ez esetben) nem a legnagyobbak.”

Forrás: AppleInsider

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!