imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Úgy tűnik végre tényleg elstartolhat a Falcon Heavy idén novemberben


Elon Musk a szokásos módján, egy tweeten keresztül tudatta a világgal, hogy űrkutatással foglalkozó cége, a SpaceX úgy tűnik végleg készen áll arra, hogy próbakilövést végezzen a Falcon Heavy-n, ami a világ egyik legerőteljesebb rakétája lehet, amit valaha az emberiség elmozdított a Földről. Ez egyébként a Falcon 9 egy nagyobb változatát jelenti, aminek az előkészületei már évek óta húzódnak, 2013 óta újabb és újabb dátumokra várva. Ha minden igaz, idén novemberben most már tényleg kilövik.

(via The Verge)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!