imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új adatközpontot nyit az Apple Kínában


Kujcsou tartományban nyitja meg új adatközpontját az Apple. Az adatok tárolását pedig tőlük szokatlan módon egy helyi adatkezelő cégre (Guizhou-Cloud Big Data Industry Co. Ltd) bízzák betartva ezzel Kína egy igen problémásnak vélt törvényét. Az Apple kijelentette, hogy nem ad hozzáférést a tárolt adatokhoz harmadik fél számára, így elvileg a biztonság változatlan marad, az Apple felhőszolgáltatásainak sebessége viszont gyorsulni fog a régióban.

Az új központ felállítása egy milliárd dolláros beruházást jelent a cég számára, ami lehetővé teszi számukra, hogy a helyi szabályokat betartva növeljék a szolgáltatás minőségét is. Habár, sokan úgy vélik a törvény valós motivációja az volt, hogy a nyugatról érkező multik hátrányos helyzetbe kerüljenek a hazai cégekkel szemben, azzal, hogy a törvényt betartva túl nagy biztonsági kockázatot vállalnak, az Apple az elsők közt volt, aki meghajolt a kommunista rendszer nagysága előtt. Kína szerint egyébként ezek a vádak nem igazak és a törvény kizárólagos célja a terrortámadások kivédése.

(via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!