imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Apple Store nyílik Japánban


A kiotói bolt lesz a kilencedik a sorban. A Macotakara információi szerint már javában toborozzák az alkalmazottakat. Habár a volt főváros nem tartozik az ország legnagyobb városai közé, mégis rendkívül kedvelt a turisták körében történelmi jelentősége és látványosságai miatt. Jelenleg Aichi, Fukuóka, Mijagi és Oszaka is rendelkezik egy-egy bolttal, emellett Tokióban további 3 található és egy pop-up Apple Watch Store is. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikorra épül meg a bolt és mikorra várható a nyitás, de a kiotói bolt még esélyes az 500 Apple Store címre is.

(via Apple Insider)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!