imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Apple Store nyílik a washingtoni Carnegie Libraryben


Washington egyik kulturális negyedében fog új boltot nyitni az Apple, egészen pontosan a Mount Vernon Square-n található Carnegie Libraryben, ahol 10 évre sikerült megszerezniük az épület egy szegletét. Az épület egyébként továbbra is könyvtárként és múzeumként is fog üzemelni, az ígéret szerint az Apple saját kulturális eseményeket is biztosít majd az itt található üzletben, ahol oktatni is fognak. Az különleges épület történelmi jelentőségű, 114 éve épült, mára pedig a hagyományőrzés, az oktatás, és a kultúra egyik szimbólumává is vált Washington és Kolumbia Kerület körzetében.

(via Mac Rumors)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!