imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új blogot indított az Apple a gépi tanulásnak


A gépi tanulás az egyik legizgalmasabb területe a mai számítástechnikának. Kellően tudományos, kocka és bonyolult terület, ahhoz, hogy komoly magyarázatra szoruljon: valószínűleg valami ilyesmi fogalmazódhatott meg az Apple vezetőinek fejében, amikor saját blogot indítottak Machine Learning témában. Ahogy a legtöbb vezető tech cég, úgy az Apple is dollár milliókat költ ilyesfajta kutatásra, most pedig úgy döntöttek, hogy ezek eredményét nyilvánosságra hozzák, sőt megpróbálják egy kicsit közelebb hozni az érdeklődőket (és talán magukat a felhasználókat is) a témához.

A Machine Learning Journal minimalista kinézetet kapott, semmi csicsa, csak tolják a tuti. Az első poszt például egyből egy igen érdekes témáról szól, a neurális hálók képfeldolgozásáról. Többek között ilyen területeket is érintenek az Apple kutatásai, amit később belegyúrnak az iPhone-okba, hogy majd egy szép napon saját lábra álljanak, okosabbak legyenek és nagyobb tudásvággyal rendelkezzenek, mint az emberiség valaha. Azért ettől még messze járunk, de érdemes beleolvasgatni az ide publikált anyagokba, köszi Apple!

(via MacRumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!