imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Carpool Karaoke reklám érkezett


Ugye nem felejtettük el, hogy augusztus 8-án végre elrajtol a Carpool Karaoke Apple Music kiadása? Az Apple elég biztosra ment, és kidobott egy újabb előzetest. Aki nem tudná miről van szó: az Apple Music szolgáltatásba tavasztól egyedi, tévés tartalmak is elérhetőek. A Planet of the Apps után a Carpool Karaoke spin-off sorozata lesz a következő nagyobb hangvételű produkció, amiről körülbelül egy éve mondja az Apple, hogy majd lesz, majd lesz… Most már végre tényleg lesz. Kíváncsian várjuk.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!