imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Carpool Karaoke reklám érkezett


Ugye nem felejtettük el, hogy augusztus 8-án végre elrajtol a Carpool Karaoke Apple Music kiadása? Az Apple elég biztosra ment, és kidobott egy újabb előzetest. Aki nem tudná miről van szó: az Apple Music szolgáltatásba tavasztól egyedi, tévés tartalmak is elérhetőek. A Planet of the Apps után a Carpool Karaoke spin-off sorozata lesz a következő nagyobb hangvételű produkció, amiről körülbelül egy éve mondja az Apple, hogy majd lesz, majd lesz… Most már végre tényleg lesz. Kíváncsian várjuk.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!