imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új frissítésében a Nike+ Run Club is mozgásra ösztönöz


A tegnapi napon beszámoltunk róla, hogy az Apple új promóciós oldalával ösztönzi az Apple Watchot felhasználókat az egészségesebb életmódra és több mozgásra.

A Nike szintén azon a napon frissítette Nike+ Run Club alkalmazását iOS-en az 5.13-as verzióra. A frissítés új kihívásokat tartalmaz, mely arra buzdítja a futás szerelmeseit, hogy tartsák magukat a megszokott ütemtervhez és a havi kialakult edzés rendjükhöz.

A Nike szerint a Kihívások segítenek abba, hogy motiváltak maradjunk attól függetlenül, hogy csak 10 kilométert szeretnénk lefutni egy héten vagy akár a hónapban. Egyben a Nike+ Run Club Közösség tagjainak eredményeivel is összemérhetjük eredményeinket és konzisztensen jó eredményeinkénrt matricákat/kitűzőkét/jutalmakat is kaphatunk a Run Club applikációban.

Sőt mi több, a Nike alkalmanként egyedi “Nike Kihívásokat” is elérhetővé tesz. Mely igen vastagon hajaz azokra a kihívásokra és jutalmazási rendszerre, melyet az Apple használ a Watch Tevékenység (Activity) applikációjában. Ebben a hónapban, a Szív Havának keretében azok a felhasználók, akik 8-a és 14-e közt legalább hét napon egymás után zárták a gyakorlat kört most külön jutalomban részesültek.

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!