imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új funkciókkal frissült a Snapchat


A Snapchat legfrissebb verziója pár lényegesebb újdonságot is tartalmaz, amiket az ultimate snapperek valószínűleg imádni fognak. A paperclip eszköz segítségével például weboldalakra linkelhetünk az instás képeinken, az ollóra bökve új effektek érhetőek el, ha ez eddigiek már uncsik lennének. Nincs még vége: már nem csak az arcunkat torzíthatjuk különböző maszkokkal, hanem a hangunkat is. Ezeken kívül egy komolyabb elem került még az alkalmazásba, mostantól az appon belül is hozzáadhatunk és szerkeszthetünk a képekhez geofiltereket – igaz, ez a történet már kicsit zsebbenyúlós.

via 9to5mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!