imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új HR-es vezetőt kapott az Apple


Igazi “öreg róka” került az Apple HR-es részlegének élére: Deirdre O’Brien 30 éve húzza az igát az Apple csapatában. A cég korábbi saleses alelnökének új pozíciója magába foglalja innentől a tehetségek kutatását, a munkaerő toborzást, a különböző juttatások, jutalmak igazságos elosztását, és a kártérítési és támogatási ügyleteket is. O’Brien 1988-ban csatlakozott az Apple-höz és az utóbbi 20 évben minden új termék bevezetésénél kulcsszerepet játszott, köztük az iPhone, az iPod és a Mac piacra dobásában is.

Szeretem az Apple-t és szeretem a kollégáimat. Megtiszteltetés számomra, hogy ez lehet a munkám. Nagyon izgatott vagyok az új fejezetet illetően, támogatni 120 000 hihetetlenül tehetséges embert világszerte, akik motiváltak abban, hogy őrületes dolgokat vigyenek véghez nap, mint nap. Kiváltság, hogy egy ilyen színes és tehetséges csapat tagja lehetek, és segíthetek nekik, itt az Apple-nél.

(via MacRumors)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!