imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új Shot on iPhone reklám: Föld


Újabb Shot on iPhone videóval jelentkezett az Apple, melynek címe Föld. A szokásos zene helyett ezúttal a legendás Carl Sagant hallhatjuk a felvételek alatt, a Pale Blue Dot című könyvéből idéz.

A Föld csak egy nagyon apró színpad a hatalmas kozmikus arénában. Az ismeretlen homályában, mindezen hatalmas térben, semmi utalás nincsen arra, hogy valahonnan segítség érkezhet, ami megmentene minket önmagunktól. Jelenleg a Föld az egyetlen, mely képes szállást adni az életnek. Semmi más nincsen, legalábbis a közeljövőben, ahova fajunk áttelepülhet. Tetszik vagy sem, ebben a pillanatban a Föld az a tér, ahol helyt kell állnunk. Ez kiemeli annak felelősségét, hogy kedvesebben bánjunk a másikkal, hogy megtartsuk és dédelgessük az egyedüli otthonunkat, melyet valaha ismertünk.

(via MacRumors; idézet: Wikipédia)

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!