imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új taggal bővült az Apple videós részlege


Nem nyugszik az Apple, újabb nagyágyúval erősíti meg exkluzív tartalomgyártási törekvéseit Kelly Costello személyében. Kelly egyike azoknak, akik naponta több tíz milliós tévéműsorok előállításáért felelnek. Tévés producerből pedig egyre több van az Apple-nek, ezek a személyek többnyire médiapiacon ápolt szoros kapcsolataik miatt kellenek az olyan tech vállalatoknak, mint a cupertinóiak.

Ha pedig ez sem jön be, akkor majd felvesznek még egy producert. Egyszer csak elfogynak alapon, a végén az összes az Apple-nél fog kikötni.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!