imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új töltéshangot fedeztek fel az iOS 11-ben


„Plümm” – mondja most a telefonunk ha töltőre dugjuk. „Blüeöümmmm” – mondhatja majd az iOS 11-ben. De most sem ezt mondja a bétában, amiben felfedezték az engage_power.caf nevű hangfájlt a jól megszokott connect_power.caf mellett. Mivel a neve is más, a korábbi pletykák alapján jogosan felmerülhet: lehet, hogy ez lesz a vezeték nélküli töltés megkezdését jelző hang az iPhone 8-ban. Bár azért nem érdemes erre nagy összegben fogadni, mindig volt egy csomó olyan hangfájl az iOS-ben, amit igazából sehol nem használt a rendszer.

(via MacRumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!