imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Új vezetőt kapott az Apple kínai részlege


Nem lesz egyszerő dolga a frissen kinevezett “Managing Director of Greater China” Isabel Ge Mahénak. Abban a Kínában kell ugyanis feltornáznia az iPhone eladási mutatóit, ahol sok kisebb helyi, feltörekvő gyártó (Oppo, Vivo, Meizu stb.) szárnyalmost igazán. Az új pozíció egyébként kiemelten fontos most az Apple-nél, hiszen Amerikában és Európában már kb. csak annak nincs iPhone-ja, aki szándékosan kerüli a márkát, míg Kínában még lenne hova terjeszkedni. Valószínűleg ennek tudható be az is, hogy Ge Mahe egyenesen Tim Cooknak és Jeff Williams COO-nak fog jelenteni. (via Macrumors)

Így örül az új melónak Ge Mahe
Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!