imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kipróbáltuk az iPhone XS Max-ot

Megnéztük hogyan teljesít hosszabb távon!

Újabb AR-szemüveg szabadalom az Apple-től


A Bloomberg értesülései szerint 2018 a kiterjesztett valóságról fog szólni. Az egyik leghitelesebb forrásnak számító szaklap korábban odáig ment, hogy az idei CES-en a legnagyobb gyártók, köztük az Apple is találkozott a technológiát előállító beszállítókkal. A cupertinói vállalatnak egyébként több szabadalma is létezik már a témában, a legfrissebb szerint például egy olyan eszköz lehetősége is felmerült, amiben egy iPhone-ra lenne szükségünk.

Ezt valószínűleg csak legsötétebb óráiban gondolta komolyan a dizájn csapat, ezt a megoldást 100%-ra kizárhatjuk a játékból. Véleményünk szerint az Apple 2020 előtt nem rukkol elő AR eszközzel, főleg nem ilyen gagyi formában, ami valójában nem is AR, inkább csak VR szemüvegnek feleltethető meg.

Forrás: Apple World Today

 

Mac mini 2018

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!