imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Újabb Steve Jobs relikvia került kalapács alá


Steve Jobsnak talán sosem kellett állásinterjúra mennie, miután megalapította az Apple Computer Inc.-et. De rendes bizonyítékok vannak arra, hogy egyszer ő is csak egy olyan ember volt, mint bármelyikünk. Mivel most a legutolsó állás jelentkezési papírjai kerültek aukcióra.

A Steve Jobs által aláírt jelentkezési papírt kb. 50 000 dolláros árra becsülik és kalapács alá is kerülhet a következő hónapban. A papír egy sima A/4-es lap, egy kérdőív, amit Steve a saját kezével töltött ki.

A jelentkezést 1973-ban töltötte ki, 3 évvel azelőtt, hogy Wozniakkal karöltve megalapította volna az Apple-t.

Arra a kérdésre, hogy van-e jogosítványa igennel felel, arra pedig, hogy van-e bármilyen járműve azt írta, hogy: lehetséges, de nem biztos.

Miután 1972-ben beíratkozott a Reed College-be, Steve egészen magabiztos volt a dizájn készségeit illetően és technikai jártasságát sem rejtette véka alá.

A dokumentumra március 8-án lehet kezdeni licitálni. És külöböző Steve Jobs relikviák is részt vesznek az aukción, úgy mint egy Mac OS X technikai kézikönyv, melyet maga szignózott és egy újságkivágás is, melyen szintén az ő aláírása díszeleg.

Forrás: Cult of Mac

BTS

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!