imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb Steve Jobs relikvia került kalapács alá


Steve Jobsnak talán sosem kellett állásinterjúra mennie, miután megalapította az Apple Computer Inc.-et. De rendes bizonyítékok vannak arra, hogy egyszer ő is csak egy olyan ember volt, mint bármelyikünk. Mivel most a legutolsó állás jelentkezési papírjai kerültek aukcióra.

A Steve Jobs által aláírt jelentkezési papírt kb. 50 000 dolláros árra becsülik és kalapács alá is kerülhet a következő hónapban. A papír egy sima A/4-es lap, egy kérdőív, amit Steve a saját kezével töltött ki.

A jelentkezést 1973-ban töltötte ki, 3 évvel azelőtt, hogy Wozniakkal karöltve megalapította volna az Apple-t.

Arra a kérdésre, hogy van-e jogosítványa igennel felel, arra pedig, hogy van-e bármilyen járműve azt írta, hogy: lehetséges, de nem biztos.

Miután 1972-ben beíratkozott a Reed College-be, Steve egészen magabiztos volt a dizájn készségeit illetően és technikai jártasságát sem rejtette véka alá.

A dokumentumra március 8-án lehet kezdeni licitálni. És külöböző Steve Jobs relikviák is részt vesznek az aukción, úgy mint egy Mac OS X technikai kézikönyv, melyet maga szignózott és egy újságkivágás is, melyen szintén az ő aláírása díszeleg.

Forrás: Cult of Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!