imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb szabadalmakat vett a Xiaomi a Nokiától


A kínai szórakoztatóelektronika– és okostelefon gyártó Xiaomi újabb szabadalmakat vett a Nokiától. A cég 7 éve vásárol hozzáféréseket az egykori mobilóriás Nokiától, mára több mint 16 000 szabadalomhoz jutottak ilyen módon hozzá, jelen megállapodás szerint pedig további 4 000-hez. A Xiaomi elnöke mérföldkőnek nevezete a mindkét fél számára előnyös megállapodást, ami előrevetíti a két cég további együttműködését is a jövőben.

A két cég egyébként huzamosabb ideje kooperál egymással. Stratégia projektek széles skáláján dolgoznak együtt, beleértve az infrastruktúrát, az optikai adatszállítási megoldásokat és a hálózati megosztást a Nokia újonnan bemutatott FP4 hálózati processzálásán keresztül. Sőt, a jövőben az AR és VR kutatást is egyesült erővel végzik majd. A Nokia egyébként nemrégiben hasonló együttműködést kötött az Apple-lel a korábbi vitás licencek megállapodásaként.

Egyébiránt a Nokiának mostanában elég menő okos kiegészítői is akadnak, érdemes átnyálazni őket, nekünk nagyon bejönnek.

(via iDownloadBlog)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!