imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újra előkerültek az Apple önvezető SUV-jaiA MacRumors egyik olvasója figyelte ki, hogy a lakhelyéhez közel furikáznak a jellegzetes fehér Lexus RX450h teszter autók Sunnyvale-ban. Tudva levő, hogy áprilisban 3 ilyen járgány is megkapta az engedélyt az autonóm járműteszteléshez, azóta azonban meglehetősen átalakult a kocsi tetején lévő LiDAR rendszer. Hozzáértők szerint az Apple a Velodyne Puck LiDAR szenzorjait használja (14 darabot: négyet elöl, kettőt hátul és kettőt-kettőt az autó négy sarkán). Ezek összesen 300 ezer pontot tudnak azonosítani 100 méteren.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!