imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Úton az iOS 12.1.1!


És már azt is tudjuk min változtat majd hamarosan rajta az Apple. Az iOS 12.1.1-es verzió az iPhone XR modellek Haptic Touch funkciót fogja bővíteni. Ahogy a cupertinóiak korábban ígérték, a Haptic Touch közel azonos tudástárral bír majd mint korábban a 3D Touch, egyelőre azonban még nem teljesen az elérhető lehetőségek száma.

A kettő közötti különbség, hogy míg utóbbi a kijelző alá szerelt hardveres megoldás, addig a Haptic Touch egy szoftveres megfelelője. A következő frissítésben már a Zárolási képernyő megjelenő értesítesek is lenyithatjuk majd.

(via Cult of Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!