imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Üvegpanel MacBook billentyűzet? Jöhet?


Az új Butterfly billentyűzetek bevezetése rendesen megizzasztotta az Apple mérnökeit, de a kezdeti problémák kiküszöbölése után minden probléma elhárult. Legalábbis ezt gondolnánk, hiszen a nyáron frissített MacBook Pro kínálat már olyan Butterly 3-as technológiával érkezett, ami egy szilikon membrán segítségével megakadályozza, hogy a szennyeződés a gombok alá kerülhessek és azok beragadását okozhassa. Úgy tűnik Jony Ive csapata nem heverte még ki a konstrukciós hiba lesújtó emlékeit és máris új megoldáson dolgoznak: üvegpanelekre cserélnék a hagyományos billentyűzetet.

Egy mostanában bejegyzett szabadalomból az derül, ki hogy az Apple véget vetne az fizikai billentyűzet korának és egy fix megoldásra cserélné azt. Nem egy érintőképernyőről van szó, mint például egy iPaden, a billentyűk helye és formája maradna a régiben (ez nagyon fontos vakon gépelés szempontjából), viszont a gombok fizikailag nem mozognak. Várjunk csak, mintha ilyet láttunk volna már valahol…Ja igen, az iPhone-okban!

via Mac Rumors

 

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!