imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Vadon élő HomePodokat észleltek


Pár szerencsés megfigyelő természetes élőhelyén vehette szemügyre az egyelőre csak nagyon kevés példányszámú faj, az Appleulus HomePodus (közismertebb nevén HomePod) egy-egy képviselőjét vagy annak nyomát.

Az első kifejlett példány egy, a humanoid fiatal csoportok körében kivételesen népszerű közösségi média platformon tűnt fel. Gazdája, feltehetően az egyedet létrehozó cégcsoport egyik alkalmazottja. A ritkaság Kínában tűnt fel, így úgy tűnik a faj képviselője, nagyfokú alkalmazkodó képességével jól boldogul az ottani éghajlaton is.

Egy feltételezhetően másik példány nyomaira Benedict Evans középkorú, emberi hím bukkant. Miközben vasszekerével egy az emberek által parknak nevezett zöld területen hajtott át, hirtelen egy közeli HomPodus párzási kísérletet tett láthatatlan rádiójelek kibocsátására alkalmas készülékével.

Nofene!

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!