imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Valóban korlátlan felhőszolgáltatást kínált az Amazon?


Természetesen nem. Ahogy az ismét bebizonyosodott a Reddit egy csodálatos hely a felhasználóival együtt, és az is, hogy pornó nélkül nincs internet. Nem rég egy fórumozó úgy döntött, hogy utána jár: valóban korlátlan felhőszolgáltatást kínál-e az Amazon? A kísérlethez első körben segítségül hívta a világ összes pornóját, ami kevésnek bizonyult, így az élő erotikus showkat kezdte rögzíteni és feltölteni az Amazon szervereire. Összesen 6 hónapnyi kemény munka és 293 órányi (nem HD) pornóval sikerült elérnie a plafont. Ez 2 millió gigabájt, azaz 1,8 petabájt adatot jelentett. Egyébként az Amazon korlátlan csomagja idén júniusban megszűnt.

(via Vice)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!