imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Változtasd MIDI kontrollerré az arcod


Pontosabban a GarageBand megteszi helyetted. Az Apple edukációs eseményét követően a zenekészítő szoftver egy első hangzásra viccesnek tűnő, ám teljesen komolyan vett funkcióval gazdagodott.

A frissítés egyik újdonsága ugyanis abban rejlik, hogy az iPhone X Face ID-jének segítségével bizonyos effekteket az arcunkkal vezérelhetünk. Halál komolyan. Például a mosolygás mértéke alapján erősödik fel a zongorán a vibrátó. A gesztusok nem konfigurálhatók, úgy lehet csak használni őket, ahogy azt az Apple megálmodta.

Már alig várom az első olyat bulit, ahol a DJ laptop helyett csak egy iPhone X-et tesz ki az asztalra, fölé hajol majd egész este rángatja a szemöldökét.

Ha gyakorolnátok a produkcióra, akkor az új funkciót támogató effektek mellett keressétek a Face ID mosolygósarc ikonját.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!