imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Van öt és fél milliód iPhone-ra?


Közeleg az iPhone megjelenésének 10. évfordulója, ami jeles esemény. Azt már tudjuk, hogy az Apple I számítógépek néha több százezer dollárért kelnek el árveréseken, most viszont úgy tűnik, hogy kezd szépen lassan az első generációs iPhone is felzárkózni. Legalábbis ebben reménykedhet az az eBay-felhasználó, aki 19 500 dolláros áron hirdetett meg egy bontatlan első generációs iPhone-t, igaz ezért a pénzért egy „ízléses” üvegkalitka is jár hozzá, aminek tükör az alja. Így akár a nagymama hamvai mellett is prezentálhatjuk a szerzeményünket a kandalló párkányán.

Mielőtt valaki megijedne, jóval olcsóbban is lehet szerezni első generációs iPhone-t, sőt, az eBay-en is belefuthatunk olyanba, ami bontatlan, az első napon vásárolták, és csupán néhány ezer dollárba kerül. (via Cult of Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!