imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Varázsolj eldobható kamerát az iPhone-odból!


Még nem tudtam eldönteni, hogy a Gudak Cam zseniális vagy őrült ötlet-e, valószínűleg leginkább mindkettő. Egy olyan kameraalkalmazásról van szó ugyanis, ami az eldobható Kodak fényképezőgépek nosztalgiáját akarja visszahozni iPhone-ra is.

Ennek jegyében például egy napi csak 24 fotót készíthetsz az alkalmazással, rákényszerülve ezzel, hogy az a kevés kép minél jobb legyen. Sőt még a beszűrődő fénysávot is szimulálja az app, ami biztosan mindenkinek ismerős lesz, aki használt már eldobható fényképezőt.

A Gudak Cam 349 forintért szerezhető be az App Store-ból.

(via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!