imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Veterán televízióssal erősít az Apple


Márciustól Carol Trussell vezeti majd az Apple Worldwide Video Programming divízióját. Ez a részleg felel az Apple Music szolgáltatásban elérhető sorozatok előállításáért. Carol többek között megjárta már a Paramountot, a Lorimart, és Gaomunt Televisiont és olyan produkciók gyártásában vett részt, mint a Hannibal, What About Brian, vagy a Netflix gyártásában készülő Narcos.

Az Apple-nek több próbálkozása is volt már arra vonatkozóan, hogyan tudnának a saját gyártású sorozatokkal szeletet hasítani a Netflix uralta piac tortájából. A dolog különösen érdekes, hiszen mindezt az Apple Musicon keresztül szeretnék elérni. Ez részben érthető, hiszen a zene streaming szolgáltatásuk sikeresen pályára állt és a második legkedveltebb előfizetős zene alkalmazás lett az App Store-ban.

Ugyanakkor eddig nagyon úgy tűnik, hogy a zenére előfizető felhasználókat nem igazán érdeklik az egyéb tartalmak, és az Apple-nek sem igazán megy ez az ügy. Kezdetben jó ötletnek tűnt a James Corden által vezetett Late Late Night Show mellékszálának, a Carpool Karaoke-nak spin-off részeit exkluzív Apple Music tartalommá tenni, ám a megvalósíts harmat gyenge lett.

Azóta az Apple Music felelős emberei egymást váltva jönnek-mennek, és nem igazán látunk előrelépést sorozatok tekintetében. Esetleg Carol Trussell hozhat változást a cég életébe?

Kifutó MacBook Pro modellek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!