imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Veterán televízióssal erősít az Apple


Márciustól Carol Trussell vezeti majd az Apple Worldwide Video Programming divízióját. Ez a részleg felel az Apple Music szolgáltatásban elérhető sorozatok előállításáért. Carol többek között megjárta már a Paramountot, a Lorimart, és Gaomunt Televisiont és olyan produkciók gyártásában vett részt, mint a Hannibal, What About Brian, vagy a Netflix gyártásában készülő Narcos.

Az Apple-nek több próbálkozása is volt már arra vonatkozóan, hogyan tudnának a saját gyártású sorozatokkal szeletet hasítani a Netflix uralta piac tortájából. A dolog különösen érdekes, hiszen mindezt az Apple Musicon keresztül szeretnék elérni. Ez részben érthető, hiszen a zene streaming szolgáltatásuk sikeresen pályára állt és a második legkedveltebb előfizetős zene alkalmazás lett az App Store-ban.

Ugyanakkor eddig nagyon úgy tűnik, hogy a zenére előfizető felhasználókat nem igazán érdeklik az egyéb tartalmak, és az Apple-nek sem igazán megy ez az ügy. Kezdetben jó ötletnek tűnt a James Corden által vezetett Late Late Night Show mellékszálának, a Carpool Karaoke-nak spin-off részeit exkluzív Apple Music tartalommá tenni, ám a megvalósíts harmat gyenge lett.

Azóta az Apple Music felelős emberei egymást váltva jönnek-mennek, és nem igazán látunk előrelépést sorozatok tekintetében. Esetleg Carol Trussell hozhat változást a cég életébe?

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!