imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Videó két szuperritka iPhone-prototípusról


Az utóbbi időben elég sok mindent megtudhattunk az első iPhone fejlesztéséről, persze ebben az is nagy szerepet játszott, hogy tegnap volt a 10. évfordulója a készülék megjelenésének. Most a Cult of Mac tett közzé egy videót, amiben két korai P-szériás prototípus látható, a két különböző irányban elinduló operációs rendszerrel: az Acorn OS elsősorban az érintésre fókuszált (és végül ebből lett az iOS), a másik pedig az iPod kezelőfelületét utánozta. Jó, hogy nem az utóbbi mellett döntöttek az Apple-nél, elég csak azt megnézni, milyen fájdalmas a tárcsázás:

(via Cult of Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!