imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Vietnámba költözhet az AirPods gyár


Újabb híresztelések szerint a vállalat igen csak fontolgaja, hogy átszervezik az AirPodsok egy részének gyártását Kínából Vietnámba. Ez csak egy lehet azon lépések közül, mellyel az Apple egyre jobban függetleníteni akarja magát Kínától.

A jelentés szerint először csak egy kisebb adag AirPodsról lenne szó, de a vállalat már tárgyalásban van az ottani beszállítókkal a kapacitásokról.

A Nikkei két meg nem nevezett forrásra is hivatkozik a témában:

A vállalat éppen azon van, hogy tesztelje hogyan tudja népszerű vezetéknélküli fülhallgatójának gyártását mindél jobban diverzifikálni és kiszervezni Kínán kívülre.

A kínai GoerTek, az Apple egyik kulcs gyártója idán nyáron már megkezdi az új AirPods gyártási folyamatainak tesztelését az új észak-vietnámi gyárában – legalábbis két forrás is erre utal.

A vállalat jelenleg három beszállítóval dolgozik ezen a téren, a GoerTekkel, az Iventeckel, és Luxshare-ICT-vel és ez lenne az első alkalom, hogy a termék gyártását Kínán kívülre vinnék.

Forrás: 9to5Mac

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!