imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Vivo és a Qualcomm megcsinálta a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót


A Vivo bemutatott egy okostelefon-prototípust, ahol a kijelzőbe építették az ujjlenyomat-olvasót. A megoldás a Qualcomm ultrahangos technológiáját használja, ami jobban tolerálja a port és az izzadságot, valamint víz alatt is működik. Az Engadget szerint még azért nem tökéletes a technológia, először is kifejezetten lassú – nagyjából 1 másodperc alatt tudja beolvasni az ujjlenyomatunkat. Másrészt az érzékeny terület a tapasztalataik szerint nagyon kicsi volt, ezen azonban állítólag javítanak majd, mire végleges termék készül az új technológiával.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!