imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Warren Buffett dícsérte az Apple zárt rendszerét


Ma reggel a CNBC műsorában Warren Buffett arról nuilatkozott, hogy ő és cégei még mindig erősen hisznek az Apple-ben, de ennek ellenére ő még mindig egy kinyithatós telefont használ.

A CNBC-nek arról is beszélt, hogy cége, a Berkshire Hathaway a tavalyi évben több AAPL részvényt vásárolt, mint bármely más cég. Szerinte fontos, hogy ne csak az alapján ítéljenek meg egy beruházást, mennyi a dollárban kifejezett értéke.

Buffett szerint az Apple-nek rendkívüli a fogyasztói franchise-a, annak köszönhetően, hogy milyen nagy és erős az ökoszisztémája. Míg néhányan a zárt rendszert hátránynak látják, addig ő inkább díjazza és egyben megérti, miért ragad mindenki az ökoszisztémában, még akkor is, ha nem feltétlenül van belekényszerítve.

És annak ellenére, hogy óriási Apple befektető, még mindig kihajthatós telefont használ.

Forrás: CNBC

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!