imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Warren Buffett nem bízta a véletlenre, bevásárolt Apple-részvényekből


Az amerikai milliárdos üzletembert és befektetőt korábban a világ leggazdagabb emberként tartották számon. De azért napjainkban sem megy rosszul a sora, sőt mindjárt 75 millió Apple-részvényt vásárolt 2018 első negyedévében. Ez nem is bizonyult rossz döntésnek, hiszen Q1-ben és Q2-ben is remekelt a cég. Buffett egyébként nem először tette a pénzét Apple-részvényekbe, furcsa is lenne ha világ egyik leggazdagabb üzletember nem látna potenciált a cég értékpapírjaiban: összesen 240 milliót birtokol ezekből.

Ez egy hihetetlen cég. Ha megnézzük őket, úgy hiszem kétszer annyit keresnek, mint a második legjövedelmezőbb cég az USA-ban.

Forrás: Apple Insider

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!