imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Windows-divízió korábbi elnökének véleménye a WWDC-ről


Steven Sinofsky a Microsoftnál dolgozott, 2009 és 2012 között volt a Windows részleg elnöke. A Mediumon megjelent írása szerint sok-sok éve jár a WWDC-re, volt hogy partnerként (Office), volt hogy versenytársként (Windows) és volt hogy lelkes fiatal programozóként (diákként). Jó hosszasan írja le a véleményét az idei eseményről és az újdonságokról, ezek közül egyet emelnék ki, az APFS-re való átállást, amivel kapcsolatban nekem is hasonló gondolataim voltak:

Átéltem az összes Apple migrációt és az összes DOS/Windows migrációt, és nem csak hogy ez a funkciókban egyik leggazdagabb kiadás, de most is ez fut a Macemen (és az iPhone-omon) egy helyi frissítés után. Komolyan, végig ott ültem és néztem a telepítési folyamatot, miközben azon gondolkoztam: »ez legalább egy napig fogja frissíteni magát, és jó eséllyel elszáll közben valahol vagy ilyesmi«. Aztán kb. 30 perc alatt az egész kész volt. Lenyűgöző az az elképesztő mérnöki munka, ami az APFS létrehozásához és telepítéséhez kellett. És hogy mindezt telefonokon, órákon és számítógépeken is megcsinálták valami egészen látványos, és talán a FAT-ról FAT32-re való átállás óta nem volt semmi ami zökkenőmentességben megközelítené. Rengeteg újdonság van a motorháztető alatt, amik használat közben majd látszanak, de a lényeg, hogy minden simábban fog működni.

(via The Loop)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!