imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Woz: Az iPhone X lesz az első telefon, amit nem szerzek be azonnal


Az egykori Apple alapítótag úgy nyilatkozott, évek óta az iPhone X lesz az első készülék, amit nem fog beszerezni az első adandó alkalommal (értsd, az első értékesítési napon).

Inkább kivárok és megnézem milyen lesz. Boldog vagyok az iPhone 8-ammal, ami egyébként pont olyan mint az iPhone 7, ami meg pont olyan volt számomra, mint az iPhone 6. Valami miatt az iPhone X lesz az első készülék, amit nem szerzek be meg az első értékesítési napon. De a feleségem igen, szóval fél szemem rajta lesz.

Really?! ????

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!