imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

_PRISM – Összeáll a kép


Mai app ajánlónk egy puzzle játék, ami éppen megment minket a teljes kimerüléstől. Lássuk, mit tud a _PRISM.

Az iPhone rajtra készülve kicsit kimerültnek érzem magam, pedig még előttünk áll egy masszív, munkával teli 24 óra. Van ez az érzés, amikor csak 20 perc bambulásra van szükséged, és utána újra 100%-on tudsz pörögni. A _PRISM kétségtelenül egy ilyen érzést kiváltó alkalmazás, ráadásul csak egyszer 1 090 forintot kell érte fizetnünk.

Egy 3D-s puzzle játékról van szó, ami 13 pályával kecsegtet. A geometrikus alakzatok rendezgetésével pontokat gyűjthetünk, amikkel idővel szintet ugorhatunk. A giroszkóp segítségével foroghatunk a terekben, az elemeket pedig kedvünkre transzformálhatjuk, amíg el nem érjük a kívánt hatást. A pályák egyébként nagyon igényesek és ötletesek.

Bár az alkalmazás nem könyörög erős hardverért, az élvezhetőség kedvéért egy iPhone 7 / 2018-as iPad szükségeltetik vagy afelett. Próbáljátok ki és írjátok meg róla a véleményeteket!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!