imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Blizzard bejelentette: érkezik a Diablo iOS-re


A hosszúhétvégén tartott Blizzcon egyik legizgalmasabb bejelentése. Állítólag az egész franchise érkezik, most a Diablo Immortallal kezdenek majd. Valamikor…

Azt hiszem az olvasóink közül is többen elégedetten csettintenek most a hír hallatán, hiszen az egész Diablo sorozat hihetetlen népszerűségnek örvend, kultikus státuszt karcolgatva magának. Most kvázi egy új játékkal bővül a felhozatal, még pedig egy mobilra szánt verzióval.

A NetEase-zel közösen fejlesztett Diablo Immortal történetileg valahol a Diablo II és a Diablo III között játszódik. A Worldstone darabokra tört; Skarn, Diabo egyik leghűségesebb csatlósa pedig bőszen igyekszik összegyűjteni a darabokat, hogy feltámassza mesterét.

Hat kaszt közül választhatunk: barbár, monk, varázsló, kereszteslovag, démonvadász, nekromanta; és az induláskor kilenc külső zóna lesz elérhető. A játékmenetről több információnk nem nagyon van, annyit lehet tudni, hogy stílusában egy MMOARPG-re (MMO akció-RPG) számíthatunk. Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk. A Blizzard szentül ígéri, hogy nagyon szuper lesz a mobilos változat. Így legyen. Addig is itt egy hivatalos trailer videó a játékmenetről ízelítőnek:

Érdekes módon, ahogy az első reakciókat elnéztem, az internet népe még nincsen maradéktalanul meggyőzve róla, hogy jó lesz ez. Ti mit gondoltok?

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!