imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A Crossy Road is megérkezett az Arcade-re


A Hipster Whale 2014-essikerjátéka Crossy Road Castle néven saját spin-offot kapott, az Arcade így egy újabb bejáratott nevet tudhat a kínálatában.

Valószínűleg nem a Crossy Road folytatása az a játék, ami miatt kihajítod a konzolod az ablakon, és rohansz előfizetni az Apple gaming platformjára, de azért kellemes adalék lehet azoknak, akik csípték az eredeti alkotást. Abban egy csirkét terelgettünk át rendkívül forgalmas útszakaszok tengerén, míg a tegnap megjelent új epizódban egy tornyot kell megmásznunk az ismét beköszönő tollas főhőssel.

Az épület minden emelete különböző, változatos kihívásokat kínál, ahol nem csak az ugrásokkal, de a ránk leselkedő szörnyekkel is kénytelenek vagyunk megküzdeni. A Crossy Road Castle ugyan egyedül is játszható (és meglepően élvezetes), ám a nagy dobása a kooperatív mód, amivel egyszerre maximum négyen kapcsolódhatnak be a mókába. Ha Arcade-előfizető vagy, egy próbát mindenképpen megér a dolog, akár még úgy is, ha nem rajongtál az eredeti Crossy Roadért.

A Castle-lel az Arcade egyébként már a sokadik ismertebb brandet húzza be a kínálatba. Az egyik ilyen a Rayman-széria a Minivel, a másik Sonic a Sonic Racinggel. De a katalógusban megtalálható még a szintén egész sikeres Cat Quest, a Frogger, és az Oceanhorn játékok folytatása is, valamint két Legós alkotás. Arra is akad példa, hogy a sikercímek fejlesztői teljesen eredeti projektekkel jelentkeznek a platformon: ezek közé tartozik az Alto-játékokat jegyző Snowman Where Cards Fallja, valamint a Monument Valley-vel befutott ustwo Assemble With Care-je.

Töltsd le a Crossy Road Castle-t az App Store-ból (Apple Arcade előfizetés szükséges)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!