imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A Disney Worldben járt az iPhone 11 Pro kamerája


A világhírű park a koronavírus miatt jelenleg zárva tart, ám egy amatőr videós remek felvételei most  a szebb napokról mesélnek. 

A floridai Orlando közelében működő Walt Disney World a világ talán legnagyobb szórakoztató komplexuma. A körülbelül 50 négyzetkilométeren elterülő mesevilág négy vidámparkot, 2 víziparkot, 36 hotelt, és több golfpályát is magába foglal, 2018-ban pedig 58 millió látogatóval döntött rekordot. Azoknak, akiket nem zavar a tömeg és a magas árak, valóságos paradicsom ez a hely, a többiek viszont most egy iPhone 11  Pro kameráján keresztül nyerhetnek betekintést az attrakcióiba.

Daniel Jeremiah egy családi vakáció alkalmával lőtte a látványos felvételeket, elmondása szerint mindenféle kiegészítő nélkül, kézben tartott készülékkel. A képsorokon többek közt a Star Wars, a Toy Story, a Kis Hableány, és a Verdák szereplői is feltűnnek, de a Walt Disney ikonikus Hamupipőke-kastélya is látható. 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!