imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Google egykori CEO-ja is iPhone-nal fotóz


Joe Belfiore, a Windows Phone fejese után Eric Schmidttet, a Google egykori CEO-ját, jelenleg az Alphabet ügyvezető elnökét kapták lencsevégre, ahogy iPhone-nal fotózott Dél-Koreában.

Lehet ezért kritizálni Schmidttet, amikor olyan sokan szeretik az iPhone kameráját? Mondjuk ha azt nézzük, hogy a Microsoft épp elengedni készül a Lumia sorozat kezét, akkor ez nem jó előjel. A viccet félretéve valószínűleg ugyanaz volt az ok, mint Belfiore esetében is: megismerni a konkurenciát, amire csak intenzív használat során adódik lehetőség. Schmidt – aki 2001 és 2011 között volt a Google CEO-ja – Szöulban járt, hogy megtekintse, ahogy a Google Deepmind projekt AlphaGo mesterséges intelligencia rendszere Go-ban megveri a világ egyik legjobb emberi játékosát. Kétszer. A Go egy ősi kínai játék, mondhatni az emberiség egyik legrégebbi táblajátéka, amit kb. 3000 éve játszanak. A relatíve egyszerű szabályai ellenére összetettsége és a játéklehetőségek száma óriási, amihez képest a perzsa eredetű sakk csupán könnyed szórakozás. Lee Sedol 9 danos Go mestert az eddig tervezett 5 játszmából kétszer már megverte az AlphaGo mesterséges intelligencia. AlphaGo tavaly már 5-0-ra megverte a háromszoros Európa-bajnok Fan Hui-t, és egyelőre a világ (egyik) legjobbja ellen is vezet.

eric-schmidt-iphone

Schmidttet az Osen magazin szúrta ki, amint épp egy iPhone 6-tal vagy 6s-sel lő fényképeket.

eric-schmidt-iphone2

Bár az Androidot futtató készülékek sokszor hasonlítanak az iPhone-ra – ld. még: végtelen perek és szabadalomsértések –, ez minden kétséget kizárólag egy iPhone 6 vagy 6s. Schmidt a gyári Kamera appot használta, plusz épp tovább akar küldeni egy képet, amikor is látszik, hogy AirDropon elérhető egy másik felhasználó. Na de hol van a jó öreg BlackBerry? Aki emlékszik még, az tudja, hogy az androidos telefonok elindulása után Eric Schmidt továbbra is BlackBerry-t használt, mert bevallása szerint hiányzott neki a telefonról a fizikai billentyűzet.

A valós versenyzhelyzet ellenére a Google továbbra is erősen támaszkodik az Apple eszközeire, és ahogy egy, az Oracle által indított bírósági eljárásból kiderült, csak 2014-ben egy milliárd dollárt fizettek a cupertinói cégnek, hogy továbbra is a Google keresője legyen az alapértelmezett kereső az iOS eszközökön.

Forrás: Apple Insider

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!