imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A hét ingyenes alkalmazása: Dr. Panda’s Ice Cream Truck


Péntek van, szóval a napot ma szokás szerint a hét ingyenes alkalmazásával indítjuk. Ez most a kifejezetten a 6-8 éves korosztály számára készült Dr. Panda’s Ice Cream Truck című ismeretterjesztő játék lett.

Nem szép dolog az Apple-től az elefántok világnapján egy pandás játékot a hét ingyenes alkalmazásának választani – még akkor sem ha igazából itthoni idő szerint csütörtök délután cserélik az App of the Week promót –, de ha túltesszük magunkat ezen az apróságon, akkor a Dr. Panda’s Ice Cream Truck hozza a sorozat többi tagjából megismert elemeket.

Dr. Panda's Ice Cream Truck

A Dr. Panda csapatának összesen 25 pandás játéka van, melyeket kifejezetten gyerekek számára fejlesztenek. Mindegyik app egy-egy konkrét témát ölel fel, és ebben a témában fejleszti a gyerekek készségeit, illetve bővíti ismereteiket. És hogy miért pont panda? Nos, a fejlesztők a kínai Csengtu városában dolgoznak, amit egyébként az óriáspanda hazájának is neveznek, valamint egy nagy pandakutató központ is található itt.

A szóban forgó Dr. Panda’s Ice Cream Truckról az alábbiakat írja az Apple:

A sor soha nem fogy el a Dr. Panda’s Ice Cream Truckban, és a gyerekek pontosan ezt szeretik benne. Egyből rávetik magukat a lehetőségre, hogy új ízeket keverjenek ki, vagy égig érő fagylaltkelyheket készítsenek különféle feltétekkel. Aztán minden egyes alkalommal nevetésre készteti őket (és minket is) az, ahogy a vásárlók behabzsolják az édességet.

Dr. Panda's Ice Cream Truck

A játékban tehát fagyival kell kiszolgálnunk az állatvendégeinket. Összesen nyolcféle ízt/színt keverhetünk ki a turmixgépünkkel. Itt a színek mellett további alapanyagokat is beleturmixolhatunk a fagyinkba, csokoládét, diót, gyümölcsöket, vagy akár Smartiest és Oreót is. Ezután a gombócokat a várakozó vásárló táljába kell tenni, majd jöhetnek a különböző öntetek, szórható díszítések, ostyák, csokik és egyéb édességek, végül pedig gyümölcsöket is zászlókat is pakolhatunk az elkészült kehelyre. A csengő meghúzásával a vásárló megeszi a fagyit, majd fizet – minél többet adtunk neki, annál nagyobb összeget.

A Dr. Panda’s Ice Cream Truck most egy hétig ingyenesen tölthető le a korábbi 2 eurós ár helyett, ha van kisgyerek a családban vagy a környezetünkben, akkor biztos örülni fog neki! A játék ráadásul régebbi készülékeken, például iPad 2-n vagy iPhone 4s-en is vígan elfut, és a sorozat többi tagjához hasonlóan semmiféle nyelvismeret nem szükséges hozzá.

• Dr. Panda’s Ice Cream Truck letöltése az App Store-ból (univerzális, akciós, ingyenes)
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!