imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A hét ingyenes alkalmazása: Dragon Hills


Jön a hétvége, amikor is reméljük kicsit jobb idő lesz, mint az elmúlt napokban. Lehet, hogy mégsem így alakul, és a négy fal között kell eltölteni két napot – ebben az esetben jól jöhet a hét ingyenes alkalmazása, mely most a Dragon Hills című játék lett.

Várak, hercegnők, lovagok és sárkányok: ismerős környezet, nem? Főhősünk egy hercegnő, aki a mesékből megismert módon egy toronyba zárva várja megmentőjét, a bátor lovagot. Ő egy idő után meg is érkezik, beverekszi magát a toronyba, lever minden ellenséget majd távozik – de nem a hercegnővel, hanem egy láda arannyal. Mondani sem kell, ezt meglehetősen zokon veszi főhősünk, így felpattan egy sárkány hátára, és nekiindul, hogy lezúzza a vidéket.

Dragon Hills

A sárkány pedig nem gyerekjáték, úgyhogy a hercegnő segítségével komoly pusztítást végez: embereket kap el, házakat, várakat és tereptárgyakat ver szét. A célunk, hogy minél messzebbre jussunk, miközben minél több hercegen állunk bosszút, valamint a lehető legtöbb aranyat gyűjtjük össze. Ebből később fejleszthetjük a sárkányunkat vagy a kardunkat, illetve egyéb nyalánkságokat – például pusztító meteoresőt – vásárolhatunk. Jó hír: a Dragon Hills egyáltalán nem használ alkalmazáson belüli vásárlásokat, vagyis a játék tényleg úgy van kitalálva, hogy kitartással és ügyességgel juthatunk az érmékhez.

Dragon Hills

Az irányítás nagyon egyszerű, a klasszikus egygombos módszert vetették be a fejlesztők. Itt azonban nem ugrani kell, hanem ásni. Minél mélyebbre ásunk, annál magasabbra lövődik ki a földből utána a sárkányunk, így kell végignavigálnunk magunkat a pályákon – nekem egyből az Alto’s Adventure jutott eszembe róla. (Apropó Alto’s Adventure: a zseniális játék most éppen akciós az App Store-ban, 3 euró helyett 1 euróért tölthetjük le, csapjatok le rá!)

Dragon Hills

Persze azért nem fenékig tejfel egy sárkányon tomboló hercegnő élete sem. A lovagok különböző fegyverekkel próbálják meg levadászni a sárkányunkat, akadályokat telepítenek az utunkba, és a különböző környezeti elemek is könnyedén véget vethetnek az ámokfutásnak. Idővel főellenségekkel is találkozhatunk, akik társaiknál keményebb lovagok komolyabb fegyverekkel, de ha sikerül őket is lezúznunk, akkor szintet léphetünk.

Dragon Hills

A Dragon Hills grafikája az aranyos-rajzolt stílust képviseli, a zene és a hangeffektek pedig tökéletesen illeszkednek a játékhoz. Az irányítást nagyszerűen eltalálták, úgyhogy tökéletes időtöltés lehet borongós hétvégéken – vagy akkor, ha csak egy pár percre kapcsolódnánk ki, hiszen a játékmenet meglehetősen pörgős. Az eredeti ára 2 euró volt, ingyen most mindenképp megér egy próbát.

• Dragon Hills letöltése az App Store-ból (univerzális, akciós, ingyenes)
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!