imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A hét ingyenes alkalmazása: Give It Up! 2


Ugyan a mai péntek valószínűleg úgy vonul be a történelembe, mint a nap, amikor a britek úgy döntöttek, hogy kilépnek az Európai Unióból, ez nem befolyásolja azt, hogy legyen ingyenes alkalmazás az App Store-ban. Ezúttal ez az Invictus-féle Give It Up! 2 című játék lett.

Invictus? Miért is olyan ismerős ez a név? Hát bizony azért, mert egy magyar fejlesztőcsapatról van szó, akik elég régóta tolják már az ipart – az öreg motorosok biztosan szép emlékeket őriznek például az Insane című játékukról. Persze a világ nagyot változott azóta, az Invictus is elsősorban – legalábbis a játékok számát tekintve – a mobilplatformokon van jelen.

Give It Up! 2

Még hozzá nem is akárhogy, játékaikat számtalan alkalommal emelte ki az Apple az App Store-ban, ráadásul a szóban forgó cím első része is elég hangos sikereket ért el: több mint tízmillió letöltésen van túl, és Kínában az App Store toplistáját is vezette – ahogyan a második rész is. No de nézzük miről is van szó, hátha valaki nem találkozott még egyik epizóddal sem.

A Give It Up! 2 az igazán genyó módon nehéz játékok táborát erősíti – vagyis azt a műfajt képviseli, amit személy szerint imádok. Tulajdonképpen egy ritmusjátékról van szó, amiben a pici fekete pacánkat kell végigvezetnünk a pályákon. Ehhez nem kell mást tennünk, csupán a megfelelő időben, a zene ütemére tapicskolni a kijelzőt. Elég egyszerűen hangzik, igaz? Haha.

Give It Up! 2

Nézzük mire érdemes figyelni az első döbbenet után, amikor rájövünk, hogy ez bizony tényleg egy nehéz játék – a gyengébbek itt a cémhez méltóan gyorsan fel is adják. A pacánk egy bizonyos ütemben ugrál, ha akkor nyomjuk meg a kijelzőt, amikor épp földet ér, akkor két egységnyit ugrik előre, illetve egy egységnyit fel. Tulajdonképpen ennyi, nem a polipkombinációk elsajátítása adja a nehézséget, hanem a jó ütem eltalálása.

A Give It Up! 2 ugyanis elég pörgős, persze fel lehet venni a ritmust, de elsőre bizony elkerekedik az ember szeme. A pályákon a lépcsők és lukak mellett mindenféle akadályokkal is találkozhatunk, tüskék, széttörő és mozgó platformok, stb. A cél a három csillag összegyűjtése, de ezt csak az adott pálya legnehezebb „emeletén” érhetjük el. Minden pálya ugyanis gyakorlatilag három nehézségi szintű verziót tartalmaz, egy jól irányzott ugrással mi dönthetjük el, hogy melyikhez érezzük magunkat elég bátornak, illetve szépen folyamatosan is végigmehetünk rajtuk.

Give It Up! 2

A játékban háromszor kilenc, vagyis összesen 27 pályán tehetjük próbára a reflexeinket és az idegeinket. Ez elsőre kicsit kevésnek hangzik, de higgyük el, hogy nem lesz az. Ha bírod a nehéz és gyors játékokat, és még nem vetted meg korábban 0,99 euróért, akkor most mindenképp töltsd le ingyen a Give It Up! 2-t.

• Give It Up! 2 letöltése az App Store-ból (univerzális, akciós, ingyenes, IAP)
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!