imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A hét ingyenes alkalmazása: King Rabbit


Péntek van (tizenharmadika!), jön a hosszú hétvége, a cikk írásának pillanatában itt éppen picit kisütött a nap, mi kell még? Ingyenes játék? Nem probléma, az is van: a hét ingyenes alkalmazása ezúttal a King Rabbit lett.

A RareSloth által fejlesztett ügyességi-puzzle-platformjátékban a címből viszonylag könnyen kikövetkeztethető módon a nyúlkirályt irányítjuk. Feladatunk, hogy kiszabadítsuk a gonosz teremtmények által fogságba ejtett nyúltársainkat – ha már úgyis éppen sikerült megmenekülnünk a pokolból az előzményjáték Furdemption szerint, amit egyébként több alkalommal is kiemelt már az Apple.

King Rabbit

Persze ez nem úgy megy, hogy csak odaugrálunk a ketrecekhez és kinyitogatjuk őket, nagyon nem. Az apró szigeteken számos akadályba ütközhetünk, melyek az agytekervényeinket vagy a reflexeinket dolgoztatják meg – vagy éppen egyszerre mindkettőt. A rengeteg tárgy között vannak kulcsok, főzetek, különleges képességeket adó koronák, bombák, TNT-s dobozok, fűrészek és körfűrészek, kapcsolók, tüskék, lyukak, ágyúk, pajzsok, és akkor a különböző élőlényekről még nem is beszéltünk. Bizony, ezekkel mind-mind kezdhetünk valamit, vagyis a megoldások egy idő után elég bonyolulttá tudnak válni. És ahogy jól látszik, a fenti elemek közül sok simán megölhet minket, és elég sokszor meg is fog ölni (a vér a beállításokban kapcsolható be).

King Rabbit

A cél a nyulak megmentése mellett az aranyak és gyémántok gyűjtögetése. Aranyból hármat találunk egy pályán – vagy éppen nem találunk, mert előfordul, hogy eléggé el vannak rejtve. Ezekkel a következő szinteket nyithatjuk ki, valamint néhány aranyanként véletlenszerűen gyémántokat is kaphatunk (ez utóbbiakból is van néha elszórva a pályákon). A gyémántokból a nyúlkirály, azaz King Rabbit kinézetét változtathatjuk, de akár a halálát is átállíthatjuk.

King Rabbit

Összesen 112 pályán tehetjük próbára magunkat, valamint pont a tegnapi nap folyamán jelent meg a játékhoz egy kiegészítő csomag 64 további pályával – ezért azonban sajnos fizetnünk kell. Mint ahogy fizetnünk kell a repülő répa féle segítségért is (ez segít tökéletesre teljesíteni a pályákat), valamint gyémántokhoz is gyorsabban juthatunk hozzá valódi pénz felhasználásával. Kicsit talán soknak tűnik az alkalmazáson belüli vásárlás, főleg, hogy ezen kívül a King Rabbit még reklámokkal is tele van, ami miatt azért felhúzza az ember a szemöldökét. De legalább most ingyen tölthetjük le a korábbi 1 eurós ár helyett.

• King Rabbit letöltése az App Store-ból (univerzális, akciós, ingyenes, IAP)
iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!