imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A hét ingyenes alkalmazása: Pull My Tongue


Már majdnem megijedtünk, hogy egy szép hagyománynak szakadt vége, mivel hirtelen nem találtuk a szokásos helyén az App of the Weeket az App Store-ban. Szerencsére azonban meglett, a kicsi helyett nagy bannert kapott, szóval a hét ingyenes alkalmazása ezúttal a Pull My Tongue.

Greg szereti a pattogatott kukoricát. Első hallásra nincs ebben semmi különös, hiszen sokan vannak ezzel így. Greg azonban egy kaméleon, úgyhogy nem tud elmenni a moziba, vagy egyszerűen bedobni egy zacskóval kedvenc csemegéjéből a mikróba. Ezért komoly megpróbáltatásokat kell kiállnia ahhoz, hogy hozzájusson egy-egy szem pattogatott kukoricához.

Pull My Tongue

Ahogy a fentiekből kiderülhetett, a mostani hét ingyenes alkalmazása, a Pull My Tongue egy játék. Ebből is a Cut the Rope szerű műfajt képviseli, vagyis a főhősünknek segítenünk kell egy tárgyat összeszedni a pályákon, lehetőleg úgy, hogy eközben minél több csillagot szerezzünk. Itt azonban nem a cukorkákat kukoricákat kell eljuttatnunk a kaméleonunkhoz, hanem a kaméleon nyelvét kell mindenféle akadályok között áthúzva megkaparintanunk a célt.

Ez persze nem lesz olyan könnyű, Greg ugyanis rengeteg nehézséggel találkozik míg összegyűjtögeti a kukoricaszemeket. Vannak fix és mozgatható akadályok, amik segítenek eligazgatni a nyelv útját (amit amúgy csak egyenes vonalban húzhatunk), éles pengék, amik megvágják a kaméleonunk nyelvét, lufik, rágógumik, sőt, elektromos csapdák. Ráadásul azért Greg nyelve is véges hosszúságú, így nem cifrázhatjuk kedvünkre a dolgot. Vagyis egy idő után elég komoly fejtörőkbe futunk bele ha szeretnénk maximálisan teljesíteni a pályákat.

Pull My Tongue

Ezekből egyébként összesen 90 darab van. Érdemes minél többet 3 csillagosra teljesíteni, hiszen a csillagokkal nyithatjuk ki a későbbi szinteket. Ezen kívül különböző kihívásokkal is találkozhatunk, amikor például megadott időn belül megadott mennyiségű csillaggal, vagy fix számú mozdulattal kell megoldanunk egy-egy feladványt. Ha sikerrel járunk, érmeket kapunk, melyekkel bónuszpályákat nyithatunk ki.

A játék során segítségeket is felhasználhatunk, ezek azonban valódi pénzbe kerülnek, vagyis a Pull My Tongue tartalmaz alkalmazáson belüli vásárlásokat – a segítségek mellett különböző vicces ruhadarabokat is aggathatunk Gregre. Szerencsére ezek nélkül is tökéletesen játszható marad, és gond nélkül végigvihető, vagyis ha most ingyenesen töltjük le a korábbi 1 eurós ár helyett, akkor teljes értékű játékot kapunk. Ha tetszett a Cut the Rope, akkor érdemes adni neki egy esélyt.

• Pull My Tongue letöltése az App Store-ból (univerzális, akciós, ingyenes, IAP)
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!