imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A hét ingyenes alkalmazása: Sago Mini Road Trip


Elérkezett a péntek, és nagyon reméljük, hogy mostantól olyan jó idő lesz egész hétvégén, mint ma reggel. Ha pedig péntek, akkor App of the Week: a hét ingyenes alkalmazása a Sago Mini Road Trip lett, mely egy 2-5 éves gyerekeknek szánt oktatójáték.

Ezen a héten egy kifejezetten gyerekeknek készített app lett a hét ingyenes alkalmazása – nem ez az első eset, gondoljunk csak a Toca Kitchen 2-re vagy a MarcoPolo Oceanre. A Sago Mini többi játékához hasonlóan a Road Tripben sincsenek pontok, pályák, különböző kihívások vagy időlimitek, ehelyett a felfedezés izgalmáé a főszerep.

Sago Mini Road Trip

A játék tervezője, Lisa Armstrong a saját életéből merítette az ötletet: a kisfiával rengeteget játszottak autókkal, és felismerte, hogy az autókázás a gyerekek játékának egy univerzális témája. Hová megyünk? Mi fog történni ott? Mit látunk útközben? A Sago Mini Road Trip úgy lett kitalálva, hogy mindezekre a kérdésekre választ adhassunk, miközben együtt játszunk a kicsikkel.

Sago Mini Road Trip

A játék főszereplője Jinja, a cica, aki barátait indul el meglátogatni. Az út előtt három döntést kell hoznunk: kihez megyünk, mit csomagolunk a mindent elnyelő bőröndünkbe, valamint milyen autót válaszunk a garázsból – itt vannak egészen mókásak is, például a fürdőkád- vagy az uborkaautó. Ezután a kijelző jobboldalát nyomva tartva gyorsíthatunk, bal oldalon fékezhetünk, de akár az ujjunkkal is mozgathatjuk az autót.

Sago Mini Road Trip

Utunk dombokon és völgyeken át vezet, néha belefutunk különböző állatokba, lufikat durranthatunk ki, de még az is előfordul, hogy egy hatalmas sütibe rongyolunk bele, Jinja azonban ezt egy pillanatig sem bánja. Útközben megállhatunk tankolni és lemosni az autót, utunk végén pedig egy vidám fotó készül az ott várakozó barátunkkal.

Sago Mini Road Trip

A Sago Mini Road Trip tehát egy kifejezetten kisgyerekek számára készített alkalmazás, akik együtt játszhatják a szüleikkel – de egyedül is elboldogulhatnak vele, és mivel egyáltalán nincsenek benne szövegek, szerencsére nyelvi akadályokba sem ütközhetünk itthon. A játék bármilyen iOS 7-et futtató iPaddel, iPhone-nal vagy iPod touch-csal kompatibilis, nincsenek benne reklámok és alkalmazáson belüli vásárlások, és most ingyenesen tölthető le a korábbi 2,99 eurós ár helyett.

• Sago Mini Road Trip letöltése az App Store-ból (univerzális, akciós, ingyenes)

Nincs a közelben kisgyerek, akit meglephetnél a Sago Mini Road Trippel? Semmi gond, mutatunk még három appot, ami most korlátozott ideig ingyenes (ezért érdemes igyekezni a letöltéssel)! Először is, itt a Farming Simulator 14 – ki ne akart volna legalább egyszer traktort vezetni vagy kukoricát betakarítani? Ebben a farmszimulátorban mindezeket megtehetjük, akár a barátainkkal együtt is. Az INKS megjelenésének alkalmából ezen kívül ingyenes lett a State of Play két további zseniális játéka, a Lume és a KAMI, ezeket mindenképp érdemes gyorsan letölteni.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!