imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A hét ingyenes alkalmazása: Space Marshals


Péntek lévén nem maradhat el az App of the Week hír, vagyis a hét ingyenes alkalmazása. A mostanit mindenképp érdemes letölteni, ugyanis a Space Marshals egy igazán minőségi „űrwestern” taktikai-akciójáték a Pixelbite-tól.

A Space Marshals egy felülnézeti akciójáték. A történet szerint főhősünk egy korábbi űrmarsall, Burton, akit különböző szerencsétlen események következtében egy börtönhajón hibernálnak. Egy nap azonban arra ébred, hogy az űrhajót banditák térítették el, őt pedig ismét szolgálatba helyezik, hogy utánajárjon a dolognak, és leszámoljon a gonosztevőkkel.

Space Marshals

Szerencsére a Space Marhsals nem egy agyatlan lövöldözős játék, kiemelt szerepet kap benne a lopakodás is. Ha csak simán rambózunk, főhősünket bizony pillanatok alatt lemészárolja a jelentős erőfölényben lévő ellenség, ezért nem csak a reflexeinket, de a taktikai érzékünket is be kell vetnünk, ha sikerrel akarunk járni a küldetésekben. Érdemes tehát minden alkalmat megragadni, hogy a tereptárgyakat fedezéknek használjuk, eltereljük az ellenség figyelmét, hangtompítós fegyverekkel észrevétlenül öldössük őket, vagy éppen álruhába bújva játsszuk ki az éberségüket.

Space Marshals

A játék során számtalan fegyverrel irthatjuk a bűnözőket, vannak kézifegyverek, puskák, gránátok, és természetesen a különböző futurisztikus megoldások sem maradhatnak el – ha már a jövőben játszódik a történet. A küldetésekre mindig a bázisunkon készülhetünk fel, itt dönthetjük el, hogy milyen felszerelést viszünk magunkkal. A jól összeválogatott eszközök fontos szerepet játszanak a siker szempontjából. Itt tölthetjük fel a pajzsunkat és az életerőnket is, de a küldetések során is találhatunk ezekből, illetve a szűkös lőszerből utánpótlást.

Space Marshals

A Space Marshals felülnézeti grafikája és az animációk egészen jól sikerültek, a technikai hátteret az iOS 8-cal bemutatkozó Metal biztosítja – ez azonban sajnos azt is jelenti, hogy régebbi készülékeken (iPhone 4 és előtte) nem fut a játék. Az irányítás nagyszerűen sikerült, két virtuális „joystickkel” mozoghatunk és célozhatunk, de támogatottak az iOS-kompatibilis külső kontrollerek is. Az iCloud-mentéseknek köszönhetően mindig onnan folytathatjuk a játékot a különböző készülékeinken, ahol éppen abbahagytuk.

Space Marshals

A Space Marshals egy igazi prémium játék – az Apple 2015 legjobbjai közé is beválogatta –, a bemutatása óta összesen 3 fejezet jelent meg hozzá, ezek mindegyikét ingyenesen megkapjuk a korábbi 5 eurós ár helyett. Bár még úgy is megért minden centet, főleg, hogy alkalmazáson belüli vásárlásokat sem tartalmaz. Úgyhogy irány az App Store, töltsétek le, amíg ingyenes!

• Space Marshals letöltése az App Store-ból (univerzális, akciós, ingyenes)
iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!