imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A hét ingyenes alkalmazása: Tayasui Sketches Pro


Eltelt egy újabb hét, az ország egyes részein már a tél is megmutatta magát egy kis havazással, most pedig eljött a péntek, így a napot a hét ingyenes alkalmazásával indítjuk. Most egy prémium appot választott az Apple: íme, a Tayasui Sketches Pro!

A tajaszui (容易い) japán szó, azt jelenti, hogy egyszerű, könnyű. Nem véletlenül választotta ezt a nevének az amúgy párizsi székhelyű fejlesztő, a Tayasui – leginkább letisztult, szép könnyen kezelhető alkalmazások kerülnek ki a kezeik közül. Az App of The Week promóció eheti tagja, a Sketches Pro is tökéletesen illeszkedik ebbe a vonalba.

Tayasui Sketches Pro

Számtalan különböző rajzoló- vagy skiccelőalkalmazás létezik már iOS eszközökre, és főleg iPadre, az élmezőnybe azonban csak néhány tartozik, viszont ezek között mindenképp helyet kér magának a Tayasui Sketches Pro. Eredetileg 2015 elején jelent meg, de folyamatosan fejlesztik, a legújabb verziót éppen egy hete töltötték fel az App Store-ba – vagyis ezúttal nem egy régi-régi appot kapunk ingyen.

Tayasui Sketches Pro

A Tayasui Sketches Pro kezelőfelülete meglehetősen letisztult, de ez ne tévesszen meg senkit, számtalan funkcióval rendelkezik az alkalmazás. Összesen 16 rajzeszköz közül választhatunk, ezek között természetesen ceruzával, tollal, vízfestékkel is találkozhatunk, de nem hiányozhatnak az olyan eszközök sem, mint a színkitöltés, másolás-beillesztés vagy a szövegbeillesztés (ez utóbbi csak iPaden).

Tayasui Sketches Pro

A fejlesztők kiemelt hangsúlyt fektettek az élethűségre, de az olyan profibb lehetőségek is adottak, mint a rétegek kezelése (a legutóbbi frissítés óta végtelen mennyiségű rétegünk lehet), vagy a különböző ecsetek személyre szabása. A kész műveket könnyedén exportálhatjuk különböző formátumokba (pl. akár PSD-be), de jó néhány felhőszolgáltatásba, vagy akár az Adobe-féle Creative Cloudba is feltölthetjük azokat. A Tayasui Sketches Pro fel van készítve a különböző stylusok kezelésére, de natív Apple Pencil támogatással is rendelkezik.

Tayasui Sketches Pro

Ha régóta keresel egy rajzoló-skiccelőappot, akkor most mindenképp érdemes letölteni a Tayasui Sketches Prót. Létezik egy ingyenes változata is, most viszont a fizetős funkciókhoz (pl. rétegek kezelése, különböző eszközök, stb.) is ingyen juthatunk hozzá a korábbi 4,99 eurós ár helyett. Elsősorban iPadre ajánlott, de azért iPhone-on is el lehet játszogatni vele.

• Tayasui Sketches Pro letöltése az App Store-ból (univerzális, akciós, ingyenes)
Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!