imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A hét ingyenes alkalmazása: Toca Kitchen 2


Kicsit rendhagyó ez a péntek, már abból a szempontból, hogy ezúttal nem a hétvége eljövetelét jelenti: holnap ugyanis munkanap van. Ez persze nem tántorít el minket attól, hogy a napot a hét ingyenes alkalmazásával kezdjük, ami ezen a héten a Toca Kitchen 2 lett.

A múlt heti szupernehéz 8-bites platformjáték után most ismét a gyerekeként főszerep, a Toca Kitchen 2 ugyanis a 6-8 éves korosztályt célozza meg, a fejlesztők a játék segítségével szeretnék bevezetni a kisebbeket a főzés világába.

Toca Kitchen 2

A Toca Kitchen 2-ben – az elődjéhez hasonlóan – tehát mindenféle ételeket kell elkészítenünk a vendégeink számára. Persze elsősorban nem molekuláris gasztronómia szintű ételkölteményekre kell gondolni, sőt. A furcsa megjelenésű vendégeinknek sokszor az ízlésük is meglehetősen furcsa – a véleményüket pedig egyáltalán nem rejtik véka alá és vicces reakciók keretében osztják meg velünk. A három különböző karakternek egyedi ízlése van, van aki a húsokért rajong, más pedig inkább a zöldségeket részesíti előnyben.

Toca Kitchen 2

A játékban számtalan alapanyagból főzhetünk (gyümölcsök, zöldségek, kenyér, húsok és tengeri herkentyűk) és a konyhai eszközök széles tárházának sajátíthatjuk el a használatát, köztük például a sütőét, serpenyőét vagy a turmixgépét. Az ételek elkészítésének csak a képzeletünk szab határt, nyugodtan megfőzhetjük akár a salátát, vagy készíthetünk szörpöt rákból. Az alapanyagokat a hűtőből válogathatjuk össze. Van amit nyersen is odaadhatunk az éhes vendégeknek, de a legtöbbnek azért jót tesz, ha kezdünk velük valamit. A sütés-főzés után ízesíthetjük őket különböző fűszerekkel és szószokkal, majd végül tálalhatjuk a kész ételkölteményt.

Toka Kitchen 2

A Toca Kitchen 2-t fejlesztő Toca Boca az évek során komoly nevet szerzett magának a gyerekeknek készült oktatóalkalmazások kategóriájában, besöpörve több díjat és elismerést is. Játékaikban nincsenek alkalmazáson belüli vásárlások, és nagyszerű szórakozást nyújtanak a kisebbeknek, akár a felnőttekkel közösen is. A Toca Kitchen 2 hardverigénye meglehetősen baráti, akár iPhone 4-en és iPad 2-n is játszható. Az App of the Week promóció keretében ráadásul most ingyenesen tölthetjük le a korábbi 3 eurós ár helyett.

• Toca Kitchen 2 letöltése az App Store-ból (univerzális, akciós, ingyenes)
Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!