imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

A hét trollja díjat a Microsoft kapja


Egyszerűen zseniális, semmi bántás, semmi sarazás, szimplán csak vicces. Csillagos ötös a Microsoft kreatív csapatának. 

Kicsit a Mac vs. PC sorozat új köntösbe bújtatása is, kicsit piszkálódás is, de összességében egy remek reklámot rakott össze úgy a Microsoft, hogy semmi etikátlan ne legyen benne, pedig az évek során erre is volt már példa a konkurencia esetében.

A Microsoft emberei most odáig mentek a trollkodásban, hogy a Surface Laptop 2 eszközük előnyeinek bemutatását egy ausztrál srácra bízták, akit minő véletlenségből Mackenzie Booknak hívnak. Vajon mennyit kellett keresni, míg találtak egy Mac Book nevű, kameraképes fiatal embert?

Mac Book pedig szépen be is mutatja a Surface Laptop Microsoft által kidomborított előnyeit – egy MacBook Airhez hasonlítva. Gyorsabb is, további is bírja az aksi és még érintőkijelző is van benne, csak jobb lehet – szól a reklám. Higyj neki, “egy” Mac mondja!

Én nem is kommentálnám tovább az ügyet, mindenkinek saját belátására bízom, hogy hogyan értékeli. Nálunk jelesre vizsgázott, reméljük a cupertinóiak is humoruknál lesznek, ha egyszer érkezik válasz. Az elmúlt időszak gyönyörű reklámfiljei közé igazán beférne egy-két vicces videó is!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!