imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A következő watchOS-szel élesedik az EKG funkció


Természetesen továbbra is csak azokban a régiókban, ahol a helyi hatóságok jóváhagyták, ami egyelőre kimerül az Egyesült Államokban. Legalább mire elér hozzánk is, addigra már nem kell rá várni…

A MacRumors kezére jutott egy kiszivárgott belsős Apple Store szerviz training dokumentum, amely szerint a jelenleg béta státuszban leledző watchOS 5.1.2 hivatalos indulásával végre nyilvánosan is elérhetővé válik az Apple Watch 4 egyik legizgalmasabb újítása, az EKG.

Sajnos minket – és a világ jelentős részét – ez közvetlenül egyelőre nem érint. Abból a szempontból viszont jó hír, hogy az élesedés után biztosan rengetegen próbálgatják majd, hasonlítják össze orvosi műszerekkel és hasonlók, így kapunk majd egy átfogóbb képet arról, hogy mégis mire számíthatunk majd, ha egyszer itthon is elindul.

A dokumentumban az Apple arra tanítja az alkalmazottakat, hogy figyelmeztessék az érdeklődőket, hogy a funkció nem helyettesíti az orvosi diagnosztikai eszközöket, illetve, hogy ne használják egészségügyi problémák nyomom követésére anélkül, hogy konzultáltak volna egy orvossal.

Egy másik kiszivárgott dokumentum szerint a watchOS 5.1.2 a Series 1-nél újabb óráknak is kedvezni fog, hiszen bevezetésre kerül majd az irreguláris szívritmus monitorozása, amiről szintén értesíteni tud majd a készülék.

A watchOS 5.1.2 bétatesztelése november 7-én indult, így biztosra vehető, hogy még ebben az évben útjára indul majd a publikus kiadás.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!